Termeni & condiţii

CINE SUNTEM

mamanoua este denumirea comercială a S.C. NuNu & PomPom S.R.L, societate care operează site-ul www.mamanoua.ro, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/11660/16.09.2020, cod unic de înregistrare fiscală RO43051857.

Ne poți contacta pe email la contact@mamanoua.ro

DEFINIREA TERMENILOR

Vânzător – S.C. NuNu & PomPom S.R.L. sub denumirea mamanoua.

Cumpărător/Client – orice persoană fizică/juridică care efectuează o comandă la noi pe site.

Sitewww.mamanoua.ro precum și subdomeniile acestuia.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele menționate în Comandă sau privitoare la felul în care acestea urmează a fi furnizare Cumpărătorului de către Vânzător.

Comandă – un document electronic prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului, dorința sa de a primi și de a efectua plata pentru Bunuri și Servicii iar Vânzătorul este de acord să livreze Cumpărătorului Bunurile și Serviciile alese.

Contract – reprezintă Comanda confirmată de către Vânzător prin emiterea facturii fiscale.

Document – prezentele Termene și Condiții.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul Site-ului www.mamanoua.ro este proprietatea S.C. NuNu & PomPom S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fără acordul nostru scris. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial se pedepsește conform legislației în vigoare.

CONTUL TĂU

Pentru a-ți crea un cont pe Site, te rugăm să folosești o adresă de e-mail validă, prin intermediul căreia se va desfășura ulterior comunicarea cu reprezentanții Vânzătorului.

Prin crearea acestui cont, declari că datele furnizate de tine prin intermediul formularului de înregistrare sunt corecte și complete și că accepți că ești răspunzător/oare pentru activitatea desfășurată prin intermediul contului tău. Contul creat pe Site este personal, fiind interzisă utilizarea datelor de acces sau a contului altei persoane, fie temporar sau permanent. Contactează-ne pe contact@mamanoua.ro în cazul în care securitatea contului tău a fost compromisă.

PREȚUL

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul Site-ului www.mamanoua.ro sunt exprimate în LEI și includ TVA (cota 19%). Prețurile afișate nu includ cheltuielile de livrare. Cheltuielile de livrare sunt detaliate aici (link Livrare & Plată) înainte de finalizarea comenzii de către Cumpărător.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețurile aplicabile serviciilor în orice moment, fără nicio notificare în prealabil și fără motivare. Noile prețuri vor fi aplicabile doar serviciilor achiziționate după data modificării prețurilor. În cazul în care nu ești de acord cu modificarea prețurilor, ai opțiunea de a înceta utilizarea serviciilor.

Toate problemele legate de plăți vor fi gestionate în totalitate de către reprezentanții Vânzătorului. Dacă ai nelămuriri, scrie-ne la contact@mamanoua.ro

COMANDA TA

Poți plasa o comandă chiar dacă nu ai cont pe site. Vom avea nevoie să completezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de e-mail validă).

Prin finalizarea comenzii garantezi că toate datele completate sunt reale și corecte. În caz contrar, nu ne asumăm răspunderea pentru consecințele unei eventuale erori (de ex.: întârzierea comenzii, comandă greșită etc.).

Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca reprezentanții Vânzătorului să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea și prelucrarea comenzii. Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48h de la înregistrarea comenzii pe site.

LIVRARE & PLATĂ

Toate informațiile legate de livrare și modalități de plată le găsești aici pe site.

POLITICA DE RETUR

Toate informațiile legate de cum și când poți returna produsele de pe Site-ul nostru le găsești aici.

LEGĂTURI CU TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.

Link-urile terțe de pe acest site vă pot îndruma către site-uri ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateței și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-urile terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

În niciun caz S.C. NuNu & PomPom S.R.L . directorii noștri, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice incident direct, indirect, incidental, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delictuală (inclusiv neglijență) utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul mamanoua.ro  sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a cajuki.com sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice natură survenită ca urmare a utilizării cajuki.com sau a oricărui conținut (sau produs) încărcat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul mamanoua.ro chiar dacă este sfătuit cu privire la posibilitatea acestuia.

Pentru orice informație, reclamație sau nelămurire legate de funcționarea sau de conținutul serviciilor Site-ului, scrie-ne la contact@mamanoua.ro

Meniu