Politica de retur

După cum știi deja, ai dreptul de returnare a produsului cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

În cazul returnării, costurile de transport vor fi suportate de către Cumpărător.

În cazul în care a fost trimis un produs diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime diferită), taxele de transport vor fi suportate de Vânzător. Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Cumpărătorul a returnat produsul cumpărat inițial. Renunțarea la cumpărarea unui produs se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții:

  • Produsele trebuie returnate sigilate
  • Starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost purtate sau să nu prezinte urme de uzură sau consum.
  • Produsul trebuie trimis în ambalajul original, în starea în care au fost expediate de către Vânzător.

În caz contrar, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru aducerea produselor la o stare de vandabilitate.

Cumpărătorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz sau Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent accesul la contul implicat în abuz.

Meniu