Cine suntem

Noi suntem Alina și Roxana, două mame noi de fete, Luna și Lulu. Copy și art, ne-am cunoscut în publicitate și ne-am întâlnit cu adevărat în concediul de maternitate („concediu de maternitate” – ce glumă bună pentru că cei doi ani sunt orice, numai concediu nu.)

Imediat după naștere am fost și noi luate pe sus de valuri de iubire, de necunoscut și de păreri. Mai mult ca niciodată am simțit nevoia de a ne regăsi, de a ne redefini și de a găsi singure răspunsurile într-un ocean de întrebări. Suntem departe de a le avea pe toate, dar toată această căutare ne-a dus la mamanoua.

mamanoua s-a născut din dorința de avea grijă și de mame cât timp au grijă de noua lor inimă – nou-născutul. Nopțile frânte de somn, noul corp pe care-l locuim și noua viață ne face adeseori să uităm de noi. Să uităm că atunci când suntem noi bine, și copilul e bine.

Prin acest kit de primă îngrijire ne dorim să deschidem discuția și despre greutățile care vin la pachet cu toată frumusețea noului început. Despre grija de care are fiecare mamă nevoie, mai ales când toată atenția e asupra nou-născutului.

Cu grijă,
Echipa mamanoua

Meniu